Επιχειρήσεις

Ανακαλύψτε τη σωστή προβολή της επιχείρησης σας μέσα από τις σελίδες μας. Ανακαλύψτε τη σωστή προβολή της επιχείρησης σας μέσα από τις σελίδες μας.

Υπηρεσίες και Δραστηριότητες:

Οι υπηρεσίες και οι δραστηριότητες που καταχωρούνται στο Crete‐Villas‐Apartments είναι ορατές στους επισκέπτες της πλατφόρμας όταν βρίσκονται στη σελίδα ενός οποιουδήποτε καταλύματος.
Τα αποτελέσματα ταξινομουνται με κριτήριο την απόσταση τους από το κατάλυμα: Από το κοντινότερο προς το πιο απομακρυσμένο. Κάθε σελίδα καταλύματος δείχνει τις πιο κοντινές επιχειρήσεις από όλες τις κατηγορίες.

Οι επισκέπτες βλέπουν τη διαφήμιση της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου προς τον ιστότοπο της επιχείρησης, της φωτογραφίας που μας παρείχατε και όλων των πληροφοριών επαφής και τοποθεσίας της επιχείρησης (τηλέφωνο κ.λπ.).
Η καταχώρηση μίας υπηρεσίας ή δραστηριότητας είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια της περιόδου εκκίνησης της πλατφόρμας (Startup) που διανύουμε τώρα.
Όταν η περίοδος εκκίνησης της πλατφόρμας (Startup) ολοκληρωθεί, η καταχώρηση των επιχειρήσεων (υπηρεσίες και δραστηριότητες) λαμβάνει χώρα με ετήσια συνδρομή, το κόστος της οποίας είναι ανάλογο του αριθμού των καταλυμάτων που υπάρχουν στην πλατφόρμα τη στιγμή της καταχώρησης.
Το baner με το σύνδεσμο σας (link) στην ιστοσελίδα μας, εκτός από την άμεση πληροφόριση που παρέχει στους επισκέπτες για εσάς, θα ανεβάσει τη δημοτικότητα καθώς και τη θέση της επιχειρησής σας στα αποτελέσματα της Google.

Άλλες Επιχειρήσεις:

Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη, οι σπόνσορ και οι συνεργάτες μας, προωθούνται σε όλες τις σελίδες, στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας της πλατφόρμας.

Η προβολή μίας επιχείρησης που φαίνεται σε κάθε σελίδα της πλατφόρμας γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα προβολής και συνεργασίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Αποδοχή